Rabobank Clubkas Campagne

 

Rabobank Clubkas Campagne. Laat jouw stem horen en steun het verenigingsleven!

Rabobank Uden Veghel draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Uden Veghel stelt €130.000,- beschikbaar! Ook S.V. Doelbewust doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 3 oktober tot en met maandag 16 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Uden Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €130.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij S.V. Doelbewust  ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor S.V.Doelbewust belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor matriaal t.b.v jeugdtrainingen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan S.V. Doelbewust tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Uden Veghel. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/udenveghel.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van S.V. Doelbewust