We zijn opzoek!!

Beste leden,

Om de veiligheid en betrouwbaarheid binnen onze vereniging te kunnen waarborgen hebben we jullie hulp nodig! Daarom zijn wij als bestuur per direct op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste leden vanaf 18 jaar die onze commissies willen komen versterken.

Het gaat om de wedstrijd-, feest- en onderhoudscommissies en ook zoeken we gemotiveerde leden voor achter de bar op de maandag en/of dinsdagavonden.

Als lid van de wedstrijdcommissie:

Werk je mee aan het goed verlopen van wedstijden die op onze vereniging worden gehouden. Hierbij kun je denken aan het telbureau, de inschrijvingen, series maken en baan commandanten.

Vanuit het bestuur is Martijn als technisch commissaris pistool/geweer jouw aanspreekpunt.

Als lid van de feestcommissie:

Help je mee met het voorbereiden van bijvoorbeeld een gezellige saté-avond, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, de voorbereidingen voor Lippstadt weekend, maar ook het gezamenlijk opruimen na de georganiseerde activiteit hoort bij jouw taak. Aanspreekpunten voor de feestcommissie zijn Petra en Henk.

Als lid van de onderhoudscommissie:

Heb je 2 rechterhanden en help je de bestaande commissie, onder leiding van Henk met het onderhoud van onze accommodatie. Dit kan van het grasmaaien tot en met het baanonderhoud zijn. Het is zeker een pré als je hierin ook zelfstandig de taken uit kunt voeren. Op dit moment wordt er standaard op de donderdagochtend onderhoud gepleegd van 8.00 – ca. 12.00 uur. Wanneer het nodig is, wordt er ook wel eens op zaterdag de gehele dag geklust. Aanspreekpunt is Henk.

Als lid van ons bar-team op maandag en/of dinsdagavond:

Zorg je voor op die maandag en/of dinsdagavond voor een verse kop koffie of thee. Wanneer je je geroepen voelt, zou het erg welkom zijn als je ook wat kunt bakken. Maak je aan het eind van de avond de kas op en zorgt ervoor dat de bar weer netjes wordt bijgevuld.

Voel jij je na het lezen van het bovenstaande aangetrokken tot één van de commissies of wil je graag onderdeel zijn van ons bar-team op maandag en/of dinsdagavond, twijfel dan niet langer en meld je aan via de mail bij onze secretaris.

Alvast bedankt namens het bestuur.